Kayakcentre Fishing Tournament editie 2019

29 – 31 maart 2019


Het langverwachte eerste Kayakcentre Fishing Tournament word gehouden in het laatste weekend van maart. Georganiseerd vanuit onze thuislocatie en in 2019 ter vervanging van de altijd succesvolle HPO in Nederland. Het belooft dan ook een mooi evenement te gaan worden.

Het is geweldig om voor het eerst zo’n mooie wedstrijd te organiseren op het Haringvliet. Zeker op het moment dat de vissen het mooiste zijn – Alexander Bakker van Kayakcentre
 
Aan vorige HPO’s namen meer dan 50 kayakvissers deel uit heel Europa. Dit jaar hopen we dit te overtreffen! Er zal gevist gaan worden op snoekbaars en baars op basis van ‘catch & release’. Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder voor de grootste vis. Die gene welke de meeste centimeters aan vis weet te vangen mag zich de winnaar van de KFT 2019 noemen en is hiermee bovendien gekwalificeerd voor deelname aan de ‘Hobie Fishing Worlds 9’ en ontvangt een ‘air-ticket voucher’ (locatie en datum worden nader bepaald)!Vissers moeten deelnemen met een niet gemotoriseerd voertuig. Kayaks, kano’s en SUPs zijn de enige toegestane voertuigen in dit evenement. Slechts 1 persoon per voertuig. Zeilen zijn niet toegestaan.

Inbegrepen bij deelname

– Inschrijving wedstrijd

– Goodiebag

– Wedstrijdshirt

– Uitnodiging opening vernieuwde kayakcentre (op de 1e dag)

– Avondeten (op de 2e dag)

– Prijsuitreiking (op de 3e dag)

 
Online inschrijven is mogelijk tot op de dag van de wedstrijd. Inschrijvingen voor 1 maart 2019 zijn zeker van een wedstrijdshirt.

Wedstrijdreglement

In januari 2019 wordt het reglement gepubliceerd.

Meer informatie

Neem bij vragen gerust even contact op met info@kayakcentre.nl of bel naar +31(0)187 612524

Nu inschrijven

Accommodatie (optioneel)

Blijf je ook slapen? We hebben een fantastisch leuke slaapplaats voor je, extra bij te boeken naast de deelname.

Een heerlijke eigen accommodatie in het ‘kayakdorp’ op het terrein bij Kayakcentre zelf! Boeking gaan per hele kamer waar 2 losse boxsprings in staan en dus voor 2 personen kan worden gebruikt. Deze kamer is al vanaf donderdag 12.00h beschikbaar tot en met maandag 12.00h.

Boek nu

Informatie

Datum 29 – 31 maart 2019
Type Open kayak evenement, internationaal
Locatie Stad aan ’t Haringvliet, Nederland
Agenda (onder voorbehoud)

Dag 1

– Voorvissen

– Inschrijving

– Mini markt

– Opening vernieuwde kayakcentre.nl

Dag 2

1e wedstrijddag

– Vissen

Dag 3

2e wedstrijddag

– Vissen

– KFT prijs voor grootste vis

– Prijsuitreiking